Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som nattfjäril


Efter att dagen gått ner
drar jag mig undan i min egen värld
jag vet inte om Du
skulle vilja vara med mig då.

Det är blodet i mig
som aldrig kommer till ro.
När jag tänker på Dig.

Jag öppnar mina flanker
rör vid de nedersta revbenen,
lossar dem från bröstkotorna.

Jag låter vingarna vecklas ut
till min hemliga ligustersvärmare.

Du blir nån annanstans
i samma ögonblick
min kvinnliga motsvarighet.

Vi ses på vildkaprifolen
och suger nektar hela natten.

Vi dansar runt och i varandra.
Vi får inte nog, vi kan inte höra upp.

Vår saga kommer aldrig ta slut.
Vi larvar oss, vi förpuppar oss, imaginerar oss.

Som nattljus.

Med vingar av evig åtrå.





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-26 11:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en flygande sjöjungfru
en lustfylld saga i en slags begränsning av något slags tillstånd
söt också
2021-08-30

  smultronbergen VIP
det var innerligt
- ljuvt o härligt
2021-08-28

  Anya VIP
Så snygg i symbolisk ton. Här lyckas du få till en erotisk text, det är svårt tycker jag. Bravo!
2021-08-27

    Lena Staaf VIP
En helt underbar kärleksdikt!
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP