Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash Fiction, bidrag till sommartävling2021


Oväntad Framtid

 

 

Plötsligt stod hon utanför. Vi hade inte setts på trettio år. Hennes hår hade gråa stänk, men hon var fortfarande lika vacker, hennes ögon gnistrade exakt som förr när hon skrattade. Vi kramades. Länge. Jag bjöd på kaffe och glass.

 

Sedan var det något viktigt hon måste berätta.

 

 

 

P.G 20210826




Prosa (Kortnovell) av Peter G VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-26 23:28



Bookmark and Share


    snöö
Så få rader som ändå väcker frågor, man får fantisera vad det var... Spännande
2021-10-09

  Tove Meyer VIP
Jag vill läsa fortsättningen. Bra där!
2021-09-13

  Solweig Jansson VIP
Oj, vilken " cliffhanger " ! Väldigt effektivt berättat, som en filmscen - och man blir verkligen nyfiken på fortsättningen . . .
2021-09-13

  Kajan VIP
Det första jag tänker är platsen, ”utanför” vad ? I mitt inre så är det utanför en dörr, kanske till snabbköpet; och där står denna ”hon”, mycket viktig inser man vid första omnämnandet. En varm text som bär hopp, och såklart, avslutningen lämnar mycket öppet, även om titeln talar.. !
2021-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett oväntat möte som väcker minnen till liv.
Spännande med det öppna slutet, vad har hon att berätta?
2021-08-27

  Anya VIP
Snygg vändning i slutet. Man blir nyfiken vad hon har att berätta.
2021-08-27

  Sparvögat VIP
Ett oväntat besök som bjuder på en stor undrar, vad har hon att förtälja…
Min nyfikenhet är väckt!
2021-08-27

  bumerang

Nu blev jag nyfiken.
Perfekt teasing.
2021-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP