Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen – från den första till den sista

"att äga
en bit mark på jorden
en nyckel till en dörr
I guess ­– till mig själv" *

det är ungefär så jag känner
inför att få tillbringa tid på min stuga –
( vart jag mig i världen vänder)
det är alltid hit jag återvänder...

*) Mia Skäringer ( "Avig Maria", s. 49)




Fri vers av Tomas Karlsson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-05 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP