Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femina

Hon skulle aldrig välja mig så jag valde henne.
Hennes ansikte bar på en skugga av sorg, hon behövde muntras upp.
Efter att jag var klar med henne var hon oanvändbar.
Synd, för hon hade så rätta proportioner.




Prosa (Kortnovell) av Dobrica Vukovic VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-27 22:24



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Hon fick alltså inte vara sig själv utan måste göras om? Är det så du menar? Bra, om en text väcker nyfikenhet och undran!
2021-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP