Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvärmningen

Först kom vindarna, smala, virvliga
sög in några nedtrampade grågula blad.
Blev bredare.
Sedan kom bränderna, brände ner
fälten, skogar och bergen.
Sist kom haven och svämmade över allt dött och levande.
Några blev kokta. För ingen kunde hänga sig i de genombrända grenarna.




Prosa (Kortnovell) av Dobrica Vukovic VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-28 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP