Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt vanlig stadspojke

gröna vindar
mörk grönt tyg över mina
ögon
lysande guld
i ett inrett rum

du vill tillbaks
tiden då, var den när vi föddes
har ingenting att ge
tillbaks
för sent
ditt hem finns inte till

prostituerad
gröna skor
lockigt hår
vader blänker
skär
spottar ur hålet
mellan tänderna

döden kom
till en stad långt långt bort
tråkigt
men ändå

labyrint
dynamit
hur ska vi hitta ut

betong som
växt upp igen

hur ska man kunna se
när dem målar allt
i samma färg

och kärleken låst in sig själv
så långt långt in
inuti

mig själv






Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles