Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


my back


My buddy


Ryggen låste sig igår
när jag böjde mig
för att kolla till lasagnen
i ugnen

Tyck inte synd om mig
för all del
det finns det som är värre

Men
man tänker oftast inte på
hur bra ryggen är att ha

(eller benet
eller armen)

förrän det händer något
som gör att den inte
kan användas som vanligt

Jag vill bara säga till den:

kom igen nu
lite till orkar du!

My back
my body

my buddy <3






Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-30 10:52



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Jo, jag tycker synd om dig.
Det gör inte ont för mig att tycka synd om dig.
Jag har haft ont i ryggen och det blev faktiskt lite sämre när någon sa " det finns de som har det värre"...
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP