Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


I SKYMNINGSLJUS

När skymningsljuset sjunker
och blir som till en bro,
från dagens våndor, brus
och stress,
till nattens lugn och ro.
Då,
tänker jag mig döden
så.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-30 11:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En vacker och lugnande tanke, som tröstar. Vi gör ju alla klokast i att acceptera döden, för den är ju oundgänglig för oss alla, men varför inte föreställa oss den som något fint, som du gör här!
2021-09-04

    Sefarge VIP
Tacksamhet över
Stillnadens värdighet
Istället för kaosets
explosioner i för
-tvivlan?
2021-08-30

  siv birgitta.a. VIP
fint skrivit tack
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl