Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning & konsekvens

Klart du säger att du tänker på mig jämt
För jag har allting som du saknar i ditt liv

Min enkla sanning blev din enda konsekvens
För du i grunden alltid varit instabil

Du fäller tårar o lovar mig en förändring
Offerkoftan klär dig bättre än någon klänning
Du är en varg i fårakläder o jag såg dig
Du sökte hus, du sökte svar, du sökte spänning




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-31 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP