Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag avsluttade jag mitt sista pass med min brukare, två år fick vi tillsammans.


Det sista passet

Efter två dagar av omåttligt drömmande,
samt flera veckor av uteblivit skrivande,
sitter jag ner med orden igen.
Symbolen är mordet på tinget sägs det.
låt mig därmed ta död på nattens förvirring,
med diktens dolk.

Buddhan I eppicurcus regn
har alltid redan mindre
en vad du klarar av. 
Tom, tömd, tomt, 
låt oss gå hand i hand genom det sista passet
på lotus blomman finns intet droppe kvar.

Du förblir min hjälte.

Tack för att du kämpar,

Du som dömts av det kontingenta. 




Prosa av Marcus B
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-02 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B