Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vandrar här och i andra världar.


Gångfält


kommer gångfält
att vara allt jag ger:
strosande, klivande
och halkande
bortom allfartsvägarna
för att stirra in
där stjärnljuset skall vara,
känna stjärnvärlden
krama mina axlar
vid husen, skramlet,
larmet och lakanen.
nedsjunkna och stilla
tystnar dess cymbaler.
de gör mina steg
som passerar
min septiska sömn.
dela du
min sidledes utsikt,
som stjäl skuggor
från dina drömmar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-03 00:04



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Många tankar föder den vackra dikten.
Om diktarens väg kanske . Lite sidledes betraktande . Gångfält (passande titel).
Bokmärkes.
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen