Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äldreboendet

Utsikten från dittt fönster:
Trädtoppar, men bortom - ett hav.
Båtar som kommer och går.
En liten pojke som klättrar upp till ditt fönster.
Han skrattar.
Din mamma tycker inte du ska ligga i sängen hela dagarna.
Du kan hoppa upp ur din säng med ett språng,
när du vill och om du vill!
Det vet du.
Ända till havet, bortom.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-03 13:13



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, det kan du-et med fantasins hjälp!
2021-09-04

  SatansSon VIP
riktigt nedrans bra.
2021-09-04

  stormengudrun VIP
Din text för tankarna till "fyraåringarna
på äldreboendet":-) Allt är möjligt
och ingenting är hopplöst!
2021-09-03

  Gunwale VIP
En utökad verklighet, lätt att ordna om man bejakar sin fantasi! Härlig text!
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.