Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En text med två varianter.


Slitmoln (Take 1 & 2)


Slitmoln 1

Moln kommer i akvarell
målade i två delar.
En fläck rost
tvättar denna plats,
får oss att fråga
om hålen
i våra ögon
är plockade
såsom hålen
i våra tänder
vilka växer, lagas
fylls igen
och slits igen.

---

Slitmoln 2

Moln kommer i akvarell.
Två delar färg
och en fläck rost
som tvättar denna plats
får mig att fråga
om hålen
i dina ögon
plockas såsom hålen
i våra tänder
som växer, fylls upp
och slits bort igen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-03 20:18



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Det är något svävande vackert över detta trots hål i tänderna.
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen