Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : soligajag_1


Solens strålar värmer min kalla lekamen

Vaknade upp till den vackraste morgonen av alla,
kliver upp ur mitt gemak och får för mig att någon stirrar på mig.

Självklart är den en utav katterna , dem är experter på att göra mina dagar
till ett helvete .Skämt åsido men ibland tror jag att dem har förvandlats till
den värsta varelsen på jorden.

Dem är som hökar på sitt rov.
Gillar att ligga på en hög nivå och helt plötsligt kasta sig ner på mig.

Jag får en smärre chock medans dem hoppar vidare till nästa gren,
min väninna som nu sitter inne på toaletten ropar och undrar vad jag
pysslar med.

Håller du på att avliva dina monster , igen säger hon och skrattar högt.
Vet du vad fina vän säger hon igen, vi tar ut dessa rovdjur så får dem busa och
springa av sin energi.

Jaa, , tjoar jag, vi fixar frukost och tar med den ut i parken. En dag ska jag även bjuda med Annika .
Ja det gör vi säger min bästa vän Anki.

Fixa i ordning dig så gör jag kaffe och fika , sen plockar jag fram kopplen.
Jag ser oss ute i parken redan i min sfär .
Det kommer alltid förbi olika människor som leker med sina barn eller vill ta en fika. Då har jag en extra kopp med ifall någon är sugen på en kopp kaffe.

Sådan är jag , bjuder alltid på mig själv!
Det behövs så lite för att göra en medmänniska glad.





Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-04 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP