Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om barn vars föräldrar dör i cancer


”Min pappa kräks”

Ni sitter vid köksbordet
Papper, glitter och pennor
Ritar enhörningar och regnbågar
Klistrar fast mängder av klistermärken
Jag iaktar er, lyssnar och bevakar
Så tittar du plötsligt upp
”Min pappa kräks”
”Jag vet hjärtat, din pappa är väldigt sjuk”
Så vänder du åter blicken mot pappret
Blommor, färger och fåglar
Teckningen ger du till mig
Du är fem år




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-05 10:35



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Underbar i sin enkelhet. Säger allt som behöver sägas.
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild