Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha mitt liv

Jag vill ha mitt liv
Jag har alltid velat det

Åren går
Jag missar alltihop

Har inte varit med
Har inte varit en del av mitt eget liv

Jag saknar alltihop
Solen
Månen

Den jag borde ha varit
Den jag ville vara

Hur många år till ska passera?
Hur många år behöver jag vänta?

Kommer jag någonsin få det jag vill?
Mitt liv

Det skulle ha varit mitt liv
Men detta är inte mitt liv
Detta är inte ens ett liv

Jag kanske inte ens existerar
Uppfyll min önskan
Ge mig mitt liv
Det är allt jag vill.




Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 159 gånger
Publicerad 2021-09-11 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver