Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara vara.


Hungrig


Om din hunger är en bra hunger,
andas in den.
Om din stad är en bra stad,
säg det vid din återkomst
till den.
Om dagen är en varm pool
med en smidig, muskulös svalka
som glider längs kroppen,
åk in i den.
Om dina händer är starka,
tryck dem mot dina
läppar, ögon, näsa och mun.
Om dina kedjor är goda,
älska dem och håll dem hårt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-09 00:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt gripande fraser!
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen