Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Härliga tider i SOLfyllda hjärtan. Bibelhänv. Ps.63:5, Pred.7:12, 11:7, Klag.3:41, Mal.4:2, Ef.4:26, 1Tim.2:8.


Väckelseluft


solljuset strålar och vibrerar
det himmelska solhjulet roterar
det är väckelseluft över landet!

\o/




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-11 21:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Härlig text ! Den lilla symbolen får extra applåd..
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen