Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utkik. På post.


Vettigt


Ett andetag tar in ett annat,
den hungrigaste känslan,
smak, avsikter, tillstånd.

Ett öra satt till ett annat,
den svältande känslan
hör en röst där ovanför.

Med bägge ögonen öppnade,
den illamående känslan
tills det är dags att fokusera.

Att hålla sen vakt
i nattens mörker
över ett stilla centrum.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-09-16 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen