Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man är ung

När man är ung
håller man ångan uppe
men när man blivit gammal
har ångan fördrivits
av ångest över livet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-16 12:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Livets vinfina ånga har buteljerats inkorpus...
2021-09-20

  Monica Lindgren
Tragiskt men berörande. "Ånga" och "ångest", bra kombination. (Man önskar diktjaget glädje och förtröstan. Kommer kanske med en annan sinnesstämning!)
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP