Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bana

Livets bana
var ingen snitslad kana
Nu är det för sent att snitsla om
eller att stega upp en ny bana
Och skulle detta gått att åstadkomma
så finns de alltid där:
Människodemonerna som är avundsjuka
och tävlingsinriktade
ocd därför vill smutskasta och tränga undan
kollegors arbetsprestationer




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-16 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP