Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tider

hoppar över gråa stängsel

värme slingrar genom stadens trängsel

ett sista strå
en sista sekund

tundran under dina fötter

tusentals år gamla rötter

tusen koppar
tusen nätter


en som blir till två

och livet så






Fri vers av kalles
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-09-18 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mao sade att ett alltid delar sig i två.
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles