Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hylsan efter kulan bränner av

Jag e hylsan efter kulan bränner av
För en del av mig försvinner när jag skriver
Jag mår hyfsat men de äter mig mentalt
Att se när känslorna drar ner på kalorier

Hur kan nåt som inte kostar va så dyrt
Vi sätter pris på de vi levt i det förgångna
Inget gick rätt gånger hjärtat väl har styrt
För när den lett mig har de lett till nåt jag ångrat

När hjärtat svartnar o man tvingas spela spel
Den byter skepnad o förvandlas då till spader
Från kåk i handen till en sväng hos kvv
Att nåt så vackert ändå kan bli så makabert

Jag lever vidare med osäkra kort
E kvar sålänge som jag håller dom i handen
Allt kan bli sanning om man bara tänker stort
Kan inte se när drömmar rinner ut i sanden



Jag e hylsan efter kulan bränner av
För en del av mig försvinner när jag skriver
Att bemästra ord finns i mitt dna
Ett resultat som bara ges med disciplinen


Ett fel kan bli ens fall om man e spelare i spelet
Jag bygger strategi o tar hand om mina väl
De regler framför allt om vi spelar den med heder
Vår värld e svart o vit när vi valt en karaktär

Vi ville bygga sandslott gjorda på kvicksand
O sen vi undrar varför allting alltid faller ner
Vi va som rosor i en bukett som sedan vissna
För utan rötterna kan ingen av oss växa mer





Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-09-23 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP