Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Död död - Tanka

 

Sen begynnelsen

har Döden dräpt människor

utan att straffats

förordar i detta fall

Lieman döms till döden

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-23 12:35



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Karma kommer....
2021-09-24

  Solstrale VIP
Men oj så förfärligt - tänk vad många dårar, diktatorer och märkliga sekter som skulle härja för evigt...
2021-09-24

    Lena Staaf VIP
Ett klokt förslag. Men vem ska verkställa?
2021-09-23

  Niliboy
Håller med!
2021-09-23

  Öknens Ros VIP
Döm Liemannen till att leva som en människa med allt vad det innebär av sjukdomar och plågor.
2021-09-23

    Sefarge VIP
Lieman dömd till
Evigt död@nde
(en liv i sig?)att
utsläcka andras
levnad.En kreativ
syssla som fodrar
sin baneman?


2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP