Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bunden dikt


TILL LÄSARNA

Ja, jag vet,
att jag är
en dålig poet
och inget stort
geni.
Men Ni läser ändå
mina dikter.
Hav tack, för det,
kära Ni.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-23 11:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har bevarat punkattityden i det avseendet.
Med andra ord anser jag att ALLA ska få skriva utan att mästras och tillrättavisas av de självutnämnda proffsanalytikerna som finns här.
2021-09-23

    Sefarge VIP
Den klassiska äkthets
-känslan (du besitter)
kan aldrig bli "dåligt!"
;)


2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl