Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid

Förlorat
en närstående
Det var idag
och nu med
brustet hjärta

Hur helar
man i sorg
Och för vem
och hur kan
jag berätta

Tankar mest
i det svåra -
När ögon
slocknat och
tystnad röst

Upphörde
gjorde livet
i fallande
lövspridd
septemberhöst




Fri vers av killedbycoffee
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-23 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee