Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om integritet, att inte sälja sig åt fienden.


Drömkroppar


att acceptera och bejaka
arbiträra namn på varje rännil
skulle tömma de ädla sinnena
och bistå den maliciösa världen

med det skriver jag
en given kolumn
av forntida salt
renad från sötsliskig smak

jag kommer inte längre
att samla på smickrande ord
eller tyda dina drömmar
då du blivit en betongpelare

vi, universums skelett,
dess revben och kotor,
våra kroppar drömmer,
förändras ej av fatala namn

vi drömmer och lever däri,
vi förblir i
vad vi är till för att vara,
våra verkliga namn resterar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-27 22:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så bra skildrar och uttryckt... Vi är dem vi är, och vi får leva med våra konsekvensers sanningar hur vi än vrider och vände på det...
2021-10-01

  AiA Maria den fria

Wow !

Yes !


Tack!


SOL!
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen