Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


19 sätt av medvetenhet

varför litar du inte på det i dig

som vet som har klart för sig hur

och varför något är som det är


medvetenheten

1) insikten finns där
2) igenkännande av signalen
3) fatta ett beslut
4) förstå och greppa
verkligheter

5) du har förmågan
att ta emot
omsätta härbergera
6) avstå eller avvisa
när du vill
för att du känner för det

7) du vet hur
du ska vara i ett skeende
hur du ska bli sedd
8) liksom någon - bekräftas
som det du tror
om dig själv
som god gör du gott

9) när du uppfattar
ett skeende som ont
vet du vart den känslan
härstammar ifrån
vart det leder

10) visa färg
11) växla fart
ändra form
hantera det
12) gör något nytt
13) tänk fritt
14) byt ut
15) lägg till något

medvetenhet är något
som du kan tillägna dig
som du kan ta till dig
omskapa dig själv i
som kan bli
din egen valda verklighet

16) far vilse då och då
17) sätt dig ned
när du vill springa
spring när du vill sitta
18) gör tvärt om

iaktta din antirörelse
glöm tanke på att tvinga
skapa ändra förändra
ge upp det som du
vill göra med omedelart resultat

livet tar tid
medvetandandet
visar sig
när du slutar
söka allt för intensivt
när du vilar i aktivitet
när du med lätthet gör
när du slutat grubbla
när du lägger tiden rätt

att grubbla över
vad som ska göras
gör inget gjort
19) gör det du ska göra
när du kan göra det
resten av tiden
njut av vad du åstadkommit

 

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-01 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP