Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln bland molnen

Som ängeln bland molnen
Som det vackraste bladet
I himmelsblå förgätmigej

Som ljuset i solen
Som det vackraste leendet
Och blomstret om våren
Brinner hela fältet

Luften och stillheten
Tystnaden och lugnet
Är vi äntligen tillbaka




Fri vers (Fri form) av Arkfågeln
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arkfågeln