Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt korrigerad och ompublicerad på grund av att jag avpublicerade den förra året direkt.


Spegelbilden på vattenytan

En dag kommer jag att hitta dig
Och jag får äntligen veta vad jag söker
En dag kommer du att se mig
Som spegelbilden på vattenytan
En dag kommer jag att förinta dig
Och upphöra att existera

Som ett dån genom himlavalven
Hörsammar ingen min tillbedjan
När fienden faller till marken
Är vi ett mörkt hav av tystnad

Drömmar
Under ytan finns en värld som ingen ser
Och genom mörka tunnlar som aldrig tar slut
Är verkligheten bara ett kärlekslöst substitut




Fri vers (Fri form) av Arkfågeln
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-29 03:22



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Läckra metaforer.
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Arkfågeln