Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


See things through.


Falska omfamningar (Falska relationer IV)


De flytande orden lyser inte längre av guld,
våra alldeles så djupa vackra ljud ligger nu i rädsla.
Liksom förr är du inte den för mig att hålla nu
och dina händer kan inte torka en enda tår.

De smärtfyllda ögonen som en gång orsakade
så mycket glädje, har nu stängt helt och hållet
och vi har drunknat i vår tysta ilska,
förlorade i kärlekens bittra mardrömmar.

I lusta mättade vi våra sinnens passion,
egoistiskt glömde vi kärleken i vår girighet.
Nu ligger vi här utan sanning eller medkänsla,
tomma löften som inte infriades, rara ord som dog.

De falska omfamningarna som avslöjade
att inget förtroende egentligen fanns,
ty när gryningen närmade sig bleknade drömmen
och blev till intet annat än stoft.





Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-03 22:14



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

” egoistiskt glömde vi kärleken i vår girighet”

Överjordiskt
Transparent
Vackert
Tillåta
Inseende
över smärtgräns

Tack!

SOL!
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen