Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stå upp mot olyckskorpar som inte är lämpliga för goda relationer. De är för trasiga och gör bara skada.


Isolering (Falska relationer V)


När dina läppar söker mina läppar
tar de med sig det sorgliga och utstötta
från ditt hjärtas slag och din usla vandring.

Där har dina läppar tappat greppet,
jag känner hur mitt hjärtas temp blir kallare
och mitt hjärta därför ryser och blir gammalt.

När dina läppar lämnar mina läppar
känner jag igen dina gamla spel och dess stress
dra åt mig som en tajt dragkedja.

Efter stressen, efter attacken från dig,
virvlar ett djupt mörker omkring i luften.
Min själ säger: "Hellre döden!" och stänger av dig.

--

Till dig som lider under en falsk relation: Lämna den omedelbart!




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-04 00:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gott gestaltat och gott uppmanat!
2021-10-08

  Lottie Ålhed VIP
Trist med falskspel och narcissism (egen tolkning av dikten).
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen