Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Relationspandemin.


Hemsökelse


varför förföljer du mig?
nu är du inte nära mig
men du kedjar fast mig, begränsar mig,
så jag är aldrig helt fri.

åh, vilket komplicerat liv!
jag är fylld av stormar och stridigheter
nu är vi inte långt ifrån varandra
jag ser dig, jag hör dig, du är fortfarande i mitt hjärta

även om jag försöker
att hitta någon ny att älska
svär jag vid stjärnorna därovan
att du kommer mellan oss

du hemsöker mig,
varför fortsätter du att förfölja mig
om det nu ändå aldrig kan vara vi två
släpp mig, sluta hemsöka mig, låt mig vara!




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-06 00:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En stark beskrivning med god fart! Igenkänning! Ja minnen i sig, och minnen av någon i sig...kan te sig så...
2021-10-08

  AiA Maria den fria


Kraftfullt
Berörande
Famlande
ramlande,
sökande,
-vägen ut

Tankar kan hålla en fången...

SOL!

Tack!
2021-10-07

  Lottie Ålhed VIP
Starka ord och känslor i dikten som tar tag i läsaren och dröjer kvar.
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen