Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögons trolldom

Ljuset från elden

Simmar i dina ögon

De lever ett eget liv

Under mina fingertoppar

Läpparna följer din hals

Lusten att sluka din fukt

I mörkret syns inga tungor

Men jag lever större än någonsin

 

I din närhet

När jag omvälver din kropp

Dina ögon i slöjornas rike

diamanter som skimrar

Förtrollad av lust att äga

Medans du vill ge av allt

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-07 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ