Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röjer i min mammas dödsbo. En dikt nedskriven på ett papper låg längst in i en byrålåda. Jag tar mig friheten att publicera den här då jag ser den som en klangbotten till mycket av mitt eget skrivande (som hon inte kände till).


(Utan titel)


Det flyger en fågel från öster till väst,
från väster till öst

Han är svart som en präst
och som vargen hans öga glimmar

Han flyger i svarta timmar
i snölös vinter, i månlös höst




Bunden vers (Annat versmått) av Almagrundet
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-08 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet