Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrkanten

Jag står på ett golv.
Jag ser en vägg, en vägg, en vägg och en vägg
Över mig så finns ett tak.
Ja, Jag är i rummet av mitt liv.




Fri vers av Carl Johan Braumschweiger
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-08 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Johan Braumschweiger
Carl Johan Braumschweiger