Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder.


I gråljuset

Mot genomskinligt gråljus
syntes träden brandfärgade
vattnet som nysilver
gässen hördes på avstånd

Stigen stundtals stenig
hällen kal
rötterna slingrande
marken lätt fuktig

Orden som talas
rymmer tidsrymd
mellan födelse och död
tröst behöver vi alla

Slottet belyst
bakom vattnet
himlen lämnade en
glipa öppen

Du höll min hand
på stadens gator
en ensam rullskridskoåkare
passerar i hög fart
gör ett konsthopp
försvinner bland husen

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-11 22:07



Bookmark and Share


  Niliboy
Fin vandring!
2021-10-12

  Susen VIP
Trösterika tankar fint skildrat med bildcollage i harmoni
2021-10-12

  aol
Gillas mycket älskar skeendet i dikten
2021-10-12

  Sparvögat VIP
Fina betraktelser och tankar bjuder du på…

2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP