Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill dansa.

In i den djupaste
Mörkaste skogen
Virvlande runt bland höstlov och svampar
Vill jag snurra
Runt
Runt
Runt
Till skogens ljuva melodi
Och brinnande stearinljus
Mustig rökelse
Dansa naken som en häxa i en film

Jag vill känna skogens liv mot min nakna hud
Vill höra fåglarnas kvitter
Älgarnas sång
Känna den fuktiga mossan under mina fötter
Känna att vi är en
Skogen och jag




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-12 12:42



Bookmark and Share


  AndLou VIP
Vackert! Skogen, haven ja hela vår natur rör vid oss, berör oss djupt in inuti våra kroppar och våra själar! Bra där!
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa