Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner på lögner på lögner


"Vi såg det inte komma."

"Sverige har aldrig varit tryggare."

"Vi ska knäcka de kriminella gängen."

"Vi ska vända på varje sten."

"Invandringen kommer att gynna Sverige."

"Kärnkraften är skadlig för miljön."

"Skolresultaten har förbättrats."

"Vi ska prioritera de svaga, sjuka och äldre."

"Vi ska satsa på skola, vård och omsorg."

"Sverige ska vara ett föregångsland."

"Alla ska vi ta ansvar och visa hänsyn."

"Vi ska ha en nolltolerans mot rasism och antisemitism."

"Högerpopulismen är ett hot mot demokratin."

"Vi har en god beredskap för att hantera kriser."

"Vi måste stå upp mot patriarkatet."

"Vi ska motarbeta alla former av giftig maskulinitet."

"Kvinnors frågor är underrepresenterade."

Seriöst...










Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-15 06:50



Bookmark and Share


  WyS VIP
Mantrat fortgår o inget blir gjort..
Varför syns det inte?
2022-01-24

    lydriket
Det krävs många timmar dagligen framför systemmedias kanaler för att inte reagera på dessa systemhotande lögner.

Du exemplifierar väl dessa osanningar och även indirekt deras budbärare. Tack för det.
2021-10-19

    Sefarge VIP
Så kan det gå
När inte haspan
Är på?
;)
2021-10-15

  Koloristen
Bra fångat.

"De leva av lögnen och dö av sanningen."
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP