Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om mitt skrivande

 

 

 

Texterna är som en gobeläng
med många inslag i varpen

bilderna varierar
så även färger och nyanser

de flesta är omsorgsfullt gjorda
några är hastigt påkomna

betraktar min gobeläng
och ser skönhetsfläckarna

tycker om den ändå
den är fin i sin helhet

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-10-15 09:44



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, din gobeläng är mycket vacker! Du har anledning att vara nöjd. (Tycker mycket om ditt bildspråk!)
2021-10-26

  Eva Helene VIP
Så fint och uppmuntrande!
2021-10-20

  Olof Lagerhorn VIP
Rader som visar på bredden, rikedomen
och det djupt mänskliga i dina texter.
2021-10-19

  limerick
Instämmer i detta poem och bokmärker.
2021-10-19

  Susen VIP
Vackert och en acceptans i sin helhet.
Gillar tonen "skönhetsfläckar"
2021-10-17

  Gunnel Eriksson VIP
Javisst, den är beundransvärd.
2021-10-16

    Lena Staaf VIP
Fin liknelse detta med gbelängen. Man skriver av inre känsla och lust. Nödvändigtvis blir resultatet brokigt. Alltför mycken självkritik ger ängslighet och dövar skrivglädjen. Men nog tycker jag att det mestadels lyser om dina texter!
2021-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis som livet, det vi får utan att ibland ha gjort alla val. Det bara händer. Fint skrivet!
2021-10-15

  Maj-Lis VIP
Visst är set så
2021-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Få till det
som man vill
med sin bästa drill
så ska det gå till
vad sätts sen på
på detta då
jo en ens
eget sigill!
2021-10-15

  Anya VIP
Skönhetsfläckar ska man inte förakta. Mycket klokt! Håller med, jag har massor i mina texter.
2021-10-15

  Niliboy
Att kunna å bara inte blunda, se igenom shimärerer å dyrka atmosfärer. Bara för att komma på att ibland får våta tår några gråa hår! Men roligt är det!
2021-10-15

  ULJO
När man väl börjat skriva är det svårt att låta bli.
2021-10-15

  Feliaxel VIP
Så sant
Så klokt
2021-10-15

  Solstrale VIP
Ja i perspektiv förvandlas allt till en skönhet, och livet gestaltat i ord blir till guldkorn!
2021-10-15

  Sparvögat VIP
Vackra ord till skrivandets konst…
Trots skönhetsfläckar kan orden ha djup och mening!
2021-10-15

  Maria Sundelin VIP
Skrivandet är ett kall
Kramar
2021-10-15

  AiA Maria den fria


Underbar mångfald i ljusrik gobeläng

Tack!
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP