Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstklar himmel

Se ut genom fönstret

Där väntar en ny tid

Nya utmaningar

Ingen oro

Vill sväva med molnen

Sakta kommer över den höstklara himmel

Känna tyngdlösheten  ta mig bort

Önska när löverna faller

Dagsljuset kommer

får färgande löven 

Spraka

Ge energi   lyfta upp

Allt flyger runt

Hösten stormar

Ger nya möjligheter

Framtids tro

Löven singlar ned

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-20 16:49



Bookmark and Share


  Niliboy
Vacker höstdikt där möjligheterna finns, inget mörkerdepp här inte!
2021-10-21

  alicja lappalainen VIP
en virvlande energi finns i dessa ord.
2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP