Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns idag igen

Jag finns idag igen
Finns, finns till
Lever
Finns i det inom mig
Men bara lite i det omkring mig
Kryper ihop inför varje möte
Ser ni hur liten jag är?
En liten sten under foten
Skaver mot ingenting
Mot fotens botten
Jag finns idag
Men bara lite
Lever i det nästan döda
Ser ni mig?
Jag är han som, ja ni vet
Stenen mellan fotens undersida
och sandalen
Finns för att jag fortfarande
vill
Lever för att jag ännu inte
är död
Finns som stenen som skaver
mot fotens undersida
Gömmer sig i fotmörkret




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-26 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström