Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skarpt läge.


Drömmer om oss


Jag drömmer
dessa drömmar
med flit.
De gör vår gata mörkare
och våra fönsters ljus djupare.
Jag ringer upp dem
och gör exakta kopior av "nu",
men med för tiden
vikta koordinater
och matchande grader.
Trycker ihop dem
i mina visionära drömmar.
Vi argumenterar
för samma tillgivenhet
i många möjliga evigheter.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-28 22:29



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


”Vi argumenterar
för samma tillgivenhet
i många möjliga evigheter.”

Tack!

Reflekterar

När skeppet sjunker
kvittar det lika


SOL!
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen