Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas igen

riktad
rätt vänd
upp i vind
avskedet är ingen tyngd
står upprätt 

avskedet
det rätta uppbrottet
upp i vind
i ett enkelt farväl
står oförvägen




Fri vers av Inez L
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-29 07:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fina bokstavsrim och fint innehåll! Att stå upprätt i vind, avsked har ingen tyngd!
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L