Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

239

man går i bitar
det gör så ont att leva
jag får aldrig nog




Bunden vers (Haiku) av Ulf Lundin VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-29 13:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kort skrivelse
igenkännande
Och ändå inte
;)

2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP