Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast för sanningen förmår vi något. 2Kor.13:8.


För sanningen


jag vill att dina fötter ska bli smutsiga
jag vill att du ska bli full
jag vill att du skall sluta le
jag vill att du skär -
i något
eller färgar det.
jag vill se dig springa
jag vill höra dig be
jag vill se dig skriva -
på papper.
jag vill se dig torka av ditt smink
jag vill att du inte bär lager
jag vill att du inte ska rycka på axlarna
jag vill att du stannar upp
jag vill släppa dig och hitta dig
jag vill att du vill -
något.
jag vill att du ska veta vad det är.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-29 23:40



Bookmark and Share


  agh.nilsson VIP
Ja!!! Jag vill också
Tack tack tack
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen