Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vändning

länken
gav förbindelse
gav blänkande tillit
en förtröstansfull röst
länkstämman 

svaglänken
sänkte blicken
gav glanslös misstro
lyfte ett likgiltigt ord
ordkylan




Fri vers av Inez L
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-30 07:53



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Så fint skaldat
2021-11-08

  Monica Lindgren
Motsatser: förtröstansfull tillit, glanslös misstro, blänkande, likgiltigt, kylan
Fattar innehållet som växlande stämning i samvaron med någon annan?!
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L