Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordbad

häll dina ord över mig

häll dem som vatten

ur en iskall källa

häll dem som en ström

från ett eluttag

häll dem kokheta

inte för att plåga mig

häll dem för att jag

ska minnas

 åren 

har gjort mig tjockhudad

tung av klibbiga ord

i lager på lager

det är bara de renaste

jag vill ha kvar

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-30 20:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det var som ett krus öppnades. så fint, tackl
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP