Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Tavla målad av Kristyna Olofsson


I körsbärsdalen

 


Försommar i körsbärsdalen där bin och humlor arbetar intensivt med att besöka blommorna medan jag passivt beskådar dessa naturens underverk.


 Jag ligger utsträckt i det gröna gräset som nu fått besök av vårlökens solgula blommor som lyser ikapp med vårsolen.


 Jag kisar med halvslutna ögon mot solstrålarna som bländande letar sig ner genom de rosa och vita körsbärsblommorna.


 Trädkronornas rikliga färgintryck får mig att sakta glida in i en läkande lugn puls som får mig att släppa vardagen tankar och stilla flyta med genom tid och rum.


 Småfåglarnas ivriga läten väcker upp mig efter min tidsresa och jag ser hur intensivt fågelföräldrarna letar efter föda till  de fågelungar som väntar på föda i holkar och reden.


 Vill du följa med på min nästa vårutflykt till körsbärsdalen, vi kan göra resan ihop där vi kan ligga intill varandra och sväva bort en stund i försommargrönskan?




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-02 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP