Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Retrospektiv. Återupplevelse.


När jag är tjugo


våldsam och frodig
som att vara
som att vara så vilse
när jag är tjugo
och ska bara vara
ska odlas
när jag är tjugo
och ska veta
vem jag älskar
vem jag äger
när jag är tjugo
fortfarande grön
vita beredda knogar
stryper tvivel
slår ned drömmar.




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-03 00:03



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

”När jag är tjugo”...skapar minnesbilder,
Väcker tankar...
Jag tänker på allt- jag inte bara visste utan var tvärsäker på :)

Tack!

SOL!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen